Examentraining Specifiek Rapporteren


Verhoog jouw kans van slagen
Krijg feedback van een erkende trainer
Blokken-header

Over jouw training

Tijdens de examentraining Specifiek Rapporteren gaan we in de praktijk aan de slag met de kennis uit de zelfstudie. Jouw vakkundige trainer heeft veel ervaring waardoor hij goed kan vertellen hoe je een sterk rapport opbouwt.
We gaan aan de slag met vragen als:

  • Hoe vul je de AVONDBAR in?
  • Wat wordt bedoeld met de redenen van wetenschap?
  • Wat zijn de valkuilen bij het maken van een rapport?

Je oefent aan de hand van een casus hoe je een rapport opmaakt. Direct na het maken wordt het klassikaal nagekeken en krijg je feedback van de trainer. Vervolgens ga je met deze feedback een tweede rapport maken. Ook deze wordt meteen klassikaal nagekeken en voorzien van feedback. Nu ben je goed voorbereid op het praktijkexamen Specifiek Rapporteren Basis.

Volg je bij ons de opleiding Beveiliger N2 of N2 PRO? Dan zit deze examentraining standaard in jouw opleiding. Omdat er ook opleiders zijn die geen examentraining aanbieden, ben je van harte welkom om deze training te volgen als aanvulling op de opleiding die je al ergens anders volgt. De training wordt gegeven in het officiële examencentrum van de SVPB in Alphen aan den Rijn.

In het kort

Leerweg & Niveau

Praktijkonderdeel Beveiliger MBO 2

Locatie

Alphen aan den Rijn

Duur

3,5 uur

Lesgeld

€ 175,-

Start

Wekelijks

Opleidingsnaam

25690 | Beveiliger N2

Werken als beveiliger

Wij bieden jou

  • Praktijkgerichte examentraining
  • Begeleiding door erkende trainer met praktijkervaring
  • Hogere slagingskans
AanmeldenMeer over ons

Wij zetten ons in voor jouw succes

Bij onze opleiding hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met de cursisten. We begrijpen dat zelfstudie niet voor iedereen de beste manier is om te leren. Daarom bieden we naast de zelfstudie ook klassikale examentrainingen aan. Het resultaat? De kwaliteit van onze afgestudeerde beveiligers is hoog waardoor het slagingspercentage ook hoog is. En daar zijn we best trots op.

Wij willen iedereen gelijke kansen bieden en alle cursisten goed opleiden. Daarom kun je extra ondersteuning krijgen. Als je voor Beveiliger N2 PRO kiest, krijg je zowel persoonlijke begeleiding als klassikale theorielessen en themabijeenkomsten. Want iedereen verdient het om een waardevol diploma te halen en met vertrouwen aan de slag te gaan. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst!

over ons
Harold van Triet
Harold van Triet
2024-04-18
Na een training Specifiek Rapporteren gedaan te hebben bij IPro Safety ben ik geslaagd met een dikke 8. De begeleiding was top en feedback had ik wat aan. dikke aanrader wat mij betreft!!!
Anja Wijnhout
Anja Wijnhout
2023-12-13
Supersnel mijn beveiliging niveau 2 gehaald! Zeer aan te raden!! Echte professionals Rob , Jolanda & Feline Super bedankt!
martha Praag
martha Praag
2023-11-29
Goede begeleiding. Hele duidelijke online workshops. Vriendelijke medewerkers.
Annemarie Sardha
Annemarie Sardha
2023-11-08
Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige en geduldige steun door mijn hele opleiding. Bedankt Jolanda, Feline, Renate en niet te vergeten onze zeer gewaardeerde Mentor Rob. Ik raad een ieder IPRO SAFETY aan. Ga voor kwaliteit en professionaliteit. Jullie zijn super👍👍💪💪
A G
A G
2023-11-08
Graag wil ik jullie bedanken voor de professionele begeleiding tijdens mijn opleiding als beveiliger. Dankzij jullie steun en begeleiding vanaf begin tot eind,heb ik mijn diploma ipv een jaar, in slechts 6 maanden behaald. Jolanda, feline, Renate en Rob zijn altijd bereikbaar als je hulp nodig heb, zijn super vriendelijk en denken altijd met je mee. Wil je net als ik je diploma beveiliger in 6 maanden behalen? Ga dan voor Iprosafety! Ga voor kwaliteit! Ga voor professionals! Groetjes, Anwar Guman
Nicole Siahaya
Nicole Siahaya
2023-05-18
Goede uitleg, hulp en begrip van de medewerkers van IPro Safety.
Mark van rijn
Mark van rijn
2020-02-27
Goede beroepsonderwijs