Bedrijfshulpverlening Basis en Herhaling

Leer hoe je het beste eerste hulp kunt verlenen bij ongevallen en incidenten. Zowel de BHV basis- als herhalingscursus bestaat uit een e-learning en een praktijkdag met een ervaren trainer.

E-learning en praktijkdag
Behaal binnen één dag jouw certificaat
Blokken-header

Over de cursus

Je begint met het volgen van de e-learning. Daarna gaan we in de praktijk oefenen met de kennis uit de e-learning. Tijdens de praktijkdag van de BHV basiscursus leer je hoe je het beste eerste hulp kunt verlenen, hoe je een beginnende brand blust en wat je taken zijn bij een ontruiming. Deze praktijkdag bestaat uit twee dagdelen.

Tijdens het eerste dagdeel gaan we aan de slag met zowel spoedeisende als niet-spoedeisende hulp. Hierbij krijg je uitleg over diverse ziektebeelden en hoe je dan het beste kunt helpen. Je leert o.a. de volgende handelingen:

  • Bewustzijn van slachtoffer controleren
  • Slachtoffer in stabiele zijligging leggen
  • Luchtwegblokkering opheffen
  • Omgaan met bloedingen en het aanleggen van een verband
  • Slachtoffer verplaatsen
  • Reanimatie (op een pop) incl. AED gebruik

Het tweede dagdeel staat in het teken van brand, ontruiming en communicatie. Hierbij doen we ook verschillende praktijkoefeningen. We gaan o.a. aan de slag met diverse blustechnieken en blussers, het oefenen van een ontruiming met tabletop, het gebruik van een portofoon en het naspelen van diverse scenario’s.

Als je zowel de e-learning als de praktijkdag goed hebt afrond, dan ontvang je jouw BHV-certificaat. Deze is 1 jaar geldig en daarom adviseren we om jaarlijks de BHV herhalingscursus te volgen.

Tijdens de praktijkdag van de BHV herhalingscursus frissen we jouw kennis op door diverse scenario’s te bespreken en na te spelen.

In het kort

Leerweg & Niveau

Algemene cursus

Locatie

Alphen aan den Rijn

Duur

1 dag (09:00-16:00)

Lesgeld

€ 195,-

Start

Op aanvraag voor 6 - 12 personen

Over de cursus

Wij bieden jou

  • Zelfstudie en klassikale praktijkdag
  • Begeleiding door een ervaren trainer
  • Binnen één dag een certificaat
Neem contact opMeer over ons

Wij zetten ons in voor jouw succes

Bij onze opleiding hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met de cursisten. We begrijpen dat zelfstudie niet voor iedereen de beste manier is om te leren. Daarom bieden we naast de zelfstudie ook klassikale examentrainingen aan. Het resultaat? De kwaliteit van onze afgestudeerde beveiligers is hoog waardoor het slagingspercentage ook hoog is. En daar zijn we best trots op.

Wij willen iedereen gelijke kansen bieden en alle cursisten goed opleiden. Daarom kun je extra ondersteuning krijgen. Als je voor Beveiliger N2 PRO kiest, krijg je zowel persoonlijke begeleiding als klassikale theorielessen en themabijeenkomsten. Want iedereen verdient het om een waardevol diploma te halen en met vertrouwen aan de slag te gaan. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst!

over ons
Harold van Triet
Harold van Triet
2024-04-18
Na een training Specifiek Rapporteren gedaan te hebben bij IPro Safety ben ik geslaagd met een dikke 8. De begeleiding was top en feedback had ik wat aan. dikke aanrader wat mij betreft!!!
Anja Wijnhout
Anja Wijnhout
2023-12-13
Supersnel mijn beveiliging niveau 2 gehaald! Zeer aan te raden!! Echte professionals Rob , Jolanda & Feline Super bedankt!
martha Praag
martha Praag
2023-11-29
Goede begeleiding. Hele duidelijke online workshops. Vriendelijke medewerkers.
Annemarie Sardha
Annemarie Sardha
2023-11-08
Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige en geduldige steun door mijn hele opleiding. Bedankt Jolanda, Feline, Renate en niet te vergeten onze zeer gewaardeerde Mentor Rob. Ik raad een ieder IPRO SAFETY aan. Ga voor kwaliteit en professionaliteit. Jullie zijn super👍👍💪💪
A G
A G
2023-11-08
Graag wil ik jullie bedanken voor de professionele begeleiding tijdens mijn opleiding als beveiliger. Dankzij jullie steun en begeleiding vanaf begin tot eind,heb ik mijn diploma ipv een jaar, in slechts 6 maanden behaald. Jolanda, feline, Renate en Rob zijn altijd bereikbaar als je hulp nodig heb, zijn super vriendelijk en denken altijd met je mee. Wil je net als ik je diploma beveiliger in 6 maanden behalen? Ga dan voor Iprosafety! Ga voor kwaliteit! Ga voor professionals! Groetjes, Anwar Guman
Nicole Siahaya
Nicole Siahaya
2023-05-18
Goede uitleg, hulp en begrip van de medewerkers van IPro Safety.
Mark van rijn
Mark van rijn
2020-02-27
Goede beroepsonderwijs