Voor werkgevers

Het kan een uitdaging zijn om voldoende gekwalificeerde beveiligers aan te trekken. Heeft u gemotiveerde kandidaten zonder diploma? Dan leiden we ze graag voor u op. Doordat wij zelfstudie combineren met praktijkgerichte examentrainingen, hebben wij een hoog slagingspercentage.

Blokken-header

Wij zetten ons in voor uw succes

Bij onze opleiding hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met de cursisten en opdrachtgevers. We begrijpen dat zelfstudie niet voor iedereen de beste manier is om te leren. Daarom bieden we naast de zelfstudie ook klassikale examentrainingen aan. Het resultaat? De kwaliteit van onze afgestudeerde beveiligers is hoog waardoor het slagingspercentage ook hoog is. En daar zijn we best trots op.

Wij willen iedereen gelijke kansen bieden en alle cursisten goed opleiden. Daarom is het mogelijk om extra ondersteuning te krijgen. Als u voor Beveiliger N2 PRO kiest, krijgen medewerkers zowel persoonlijke begeleiding als klassikale theorielessen en themabijeenkomsten. Want iedereen verdient het om een waardevol diploma te halen en met vertrouwen aan de slag te gaan.
Samen bouwen we aan een veiligere toekomst!

OpleidingenNeem contact op
Ipro-Safety-over-ons-1

Traject op maat

Heeft u behoefte aan een aangepaste opleiding, bijvoorbeeld met extra certificaten of modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een traject op maat samenstellen op basis van uw wensen. In overleg kunnen we ook klassikale of incompany trainingen verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij ons ben je verzekerd van

Zelfstudie én klassikale examentrainingen

Zelfstudie én klassikale examentrainingen

Naast jouw zelfstudie gaan we samen aan de slag om het praktijkexamen voor te bereiden

Praktijktraining op examenlocatie

Praktijktraining op examenlocatie

Onze examentrainingen zijn op dezelfde locatie als jouw praktijkexamens

Binnen 1 jaar afgerond

Binnen 1 jaar afgerond

Bepaal zelf het studietempo en behaal uiterlijk binnen een jaar jouw diploma. Nog een voordeel: krijg gegarandeerd een stageplaats!

Hoog slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Door onze unieke aanpak heb jij bij ons grote kans om te slagen

beveiliger (1)
Swoosh Blok onder
Harold van Triet
Harold van Triet
2024-04-18
Na een training Specifiek Rapporteren gedaan te hebben bij IPro Safety ben ik geslaagd met een dikke 8. De begeleiding was top en feedback had ik wat aan. dikke aanrader wat mij betreft!!!
Anja Wijnhout
Anja Wijnhout
2023-12-13
Supersnel mijn beveiliging niveau 2 gehaald! Zeer aan te raden!! Echte professionals Rob , Jolanda & Feline Super bedankt!
martha Praag
martha Praag
2023-11-29
Goede begeleiding. Hele duidelijke online workshops. Vriendelijke medewerkers.
Annemarie Sardha
Annemarie Sardha
2023-11-08
Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige en geduldige steun door mijn hele opleiding. Bedankt Jolanda, Feline, Renate en niet te vergeten onze zeer gewaardeerde Mentor Rob. Ik raad een ieder IPRO SAFETY aan. Ga voor kwaliteit en professionaliteit. Jullie zijn super👍👍💪💪
A G
A G
2023-11-08
Graag wil ik jullie bedanken voor de professionele begeleiding tijdens mijn opleiding als beveiliger. Dankzij jullie steun en begeleiding vanaf begin tot eind,heb ik mijn diploma ipv een jaar, in slechts 6 maanden behaald. Jolanda, feline, Renate en Rob zijn altijd bereikbaar als je hulp nodig heb, zijn super vriendelijk en denken altijd met je mee. Wil je net als ik je diploma beveiliger in 6 maanden behalen? Ga dan voor Iprosafety! Ga voor kwaliteit! Ga voor professionals! Groetjes, Anwar Guman
Nicole Siahaya
Nicole Siahaya
2023-05-18
Goede uitleg, hulp en begrip van de medewerkers van IPro Safety.
Mark van rijn
Mark van rijn
2020-02-27
Goede beroepsonderwijs