Over IPro Safety

Wij willen iedereen de kans bieden om met een waardevol MBO-diploma als beveiliger aan de slag te gaan. Daarom bieden we naast de reguliere opleiding Beveiliger N2 ook een PRO opleiding aan en verschillende cursussen en trainingen.

Blokken-header

Jarenlange ervaring en toewijding

Sinds de oprichting in 2006 zijn we uitgegroeid tot dé specialist in beveiligingsopleidingen in Nederland. Dit komt door onze unieke aanpak waarbij we zelfstudie combineren met persoonlijke begeleiding en examentrainingen door ervaren mensen uit het vak. Op deze manier begeleiden we jaarlijks honderden cursisten om een succesvolle carrièrestart te maken in de beveiliging. Dit doen wij vanuit onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn en diverse locaties door het land.

Ontmoet ons team

Heb je vragen? Wij zijn er voor je! Met ons deskundig en betrokken team staan we van maandag t/m donderdag voor je klaar om je te begeleiden. Het is ons doel om jou te ontzorgen zodat je probleemloos de opleiding, cursus of training haalt.

Feline Lindhout
Feline Lindhout

Opleidingscoördinator

administratie@iprosafety.eu 085-0653053
Jolanda Trouwborst
Jolanda Trouwborst

Front Office

administratie@iprosafety.eu 085-0653053
Swoosh Blok onder

Bij ons ben je verzekerd van

Zelfstudie én klassikale examentrainingen

Zelfstudie én klassikale examentrainingen

Naast jouw zelfstudie gaan we samen aan de slag om het praktijkexamen voor te bereiden

Praktijktraining op examenlocatie

Praktijktraining op examenlocatie

Onze examentrainingen zijn op dezelfde locatie als jouw praktijkexamens

Binnen 1 jaar afgerond

Binnen 1 jaar afgerond

Bepaal zelf het studietempo en behaal uiterlijk binnen een jaar jouw diploma. Nog een voordeel: krijg gegarandeerd een stageplaats!

Hoog slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Door onze unieke aanpak heb jij bij ons grote kans om te slagen

beveiliger (1)
Swoosh Blok onder

Wij zetten ons in voor jouw succes

Bij onze opleiding hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met de cursisten. We begrijpen dat zelfstudie niet voor iedereen de beste manier is om te leren. Daarom bieden we naast de zelfstudie ook klassikale examentrainingen aan. Het resultaat? De kwaliteit van onze afgestudeerde beveiligers is hoog waardoor het slagingspercentage ook hoog is. En daar zijn we best trots op.

Wij willen iedereen gelijke kansen bieden en alle cursisten goed opleiden. Daarom kun je extra ondersteuning krijgen. Als je voor Beveiliger N2 PRO kiest, krijg je zowel persoonlijke begeleiding als klassikale theorielessen en themabijeenkomsten. Want iedereen verdient het om een waardevol diploma te halen en met vertrouwen aan de slag te gaan. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst!

OpleidingNeem contact op
Ipro-Safety-over-ons-1
Harold van Triet
Harold van Triet
2024-04-18
Na een training Specifiek Rapporteren gedaan te hebben bij IPro Safety ben ik geslaagd met een dikke 8. De begeleiding was top en feedback had ik wat aan. dikke aanrader wat mij betreft!!!
Anja Wijnhout
Anja Wijnhout
2023-12-13
Supersnel mijn beveiliging niveau 2 gehaald! Zeer aan te raden!! Echte professionals Rob , Jolanda & Feline Super bedankt!
martha Praag
martha Praag
2023-11-29
Goede begeleiding. Hele duidelijke online workshops. Vriendelijke medewerkers.
Annemarie Sardha
Annemarie Sardha
2023-11-08
Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige en geduldige steun door mijn hele opleiding. Bedankt Jolanda, Feline, Renate en niet te vergeten onze zeer gewaardeerde Mentor Rob. Ik raad een ieder IPRO SAFETY aan. Ga voor kwaliteit en professionaliteit. Jullie zijn super👍👍💪💪
A G
A G
2023-11-08
Graag wil ik jullie bedanken voor de professionele begeleiding tijdens mijn opleiding als beveiliger. Dankzij jullie steun en begeleiding vanaf begin tot eind,heb ik mijn diploma ipv een jaar, in slechts 6 maanden behaald. Jolanda, feline, Renate en Rob zijn altijd bereikbaar als je hulp nodig heb, zijn super vriendelijk en denken altijd met je mee. Wil je net als ik je diploma beveiliger in 6 maanden behalen? Ga dan voor Iprosafety! Ga voor kwaliteit! Ga voor professionals! Groetjes, Anwar Guman
Nicole Siahaya
Nicole Siahaya
2023-05-18
Goede uitleg, hulp en begrip van de medewerkers van IPro Safety.
Mark van rijn
Mark van rijn
2020-02-27
Goede beroepsonderwijs