Team

Achter de schermen bij IPro Safety werken de medewerkers met passie aan jouw opleiding. Graag stellen wij hen voor.

 

Rob van der Lans     ipro-safety-opleidingbeveiliging-linkedin

Rob heeft een lange loopbaan in de beveiliging. In 2006 besloot hij zijn kennis en ervaring in te zetten voor de beroepsvorming van nieuwe generaties beveiligers en startte met het verzorgen van opleidingen met IPro Safety.

Rob is intensief bezig met de afstemming van de actualiteit in de markt door middel van uitgebreide contacten met klanten en belangenorganisaties. Dit zie je terug in de kwaliteit van leermiddelen en –methoden, zowel in bestaande cursussen als nieuw te ontwikkelen programma’s. Daarnaast is Rob al jaren een betrokken theorie- en praktijkdocent en verzorgt alle opleidingen die IPro Safety aanbiedt voor zowel individueel ingeschreven cursisten als in-house groepen.

Feline Lindhout
Feline is vanaf januari 2020 werkzaam bij IPro Safety. Zij is binnen IPro Safety verantwoordelijk voor de cursusadministratie. Zij verzorgt de onderwijs- en praktijkovereenkomsten, aanmeldingen bij de diverse betrokken organisaties, examenplanning en het contact met al onze cursisten over administratieve zaken. Tevens is Feline betrokken bij het PEC Zuid-Holland.
 

Corine van der Toorn
Corine is parttime werkzaam voor IPro Safety. Zij neemt een deel van de administratie op zich en is examenfunctionaris.

Johanneke Bos

Johanneke heeft een jarenlange ervaring in het beroepsonderwijs.

Johanneke is binnen IPro Safety verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement. Daarnaast ondersteunt zij de administratie en verzorgt individuele trainingen op het gebied van het onderdeel Waarnemen.

Dirk van den Heuvel   ipro-safety-opleidingbeveiliging-linkedin

Dirk heeft ruim 36 jaar bij de politie gewerkt en is zeer ervaren in alle disclipines van zowel de private- als publieke veiligheidsorganisaties.

Dirk is bij IPro Safety docent voor de klassikale opleidingen en ontwikkelt samen met Rob van der Lans lesmaterialen.