Team

Achter de schermen bij IPro Safety werken de medewerkers met passie aan jouw opleiding. Graag stellen wij hen voor.

Henk Baars 

Henk is sinds 1982 werkzaam in de beveiliging. Henk heeft diverse functies binnen de beveiliging gehad en hij is begonnen als (winkel) surveillant. Henk heeft ook heeft diverse jaren gewerkt als bedrijfsrechercheur. Daarnaast is Henk ruim 25 jaar (mede) verantwoordelijk geweest voor de veiligheid van supermarktketen DIRK.

Henk is dagelijks bezig met de afstemming van de actualiteit in de markt door middel van het onderhouden van uitgebreide contacten met klanten, collegae en belangenorganisaties. Henk is binnen IPro ook theorie- en praktijkdocent en verzorgt alle opleidingen die IPro Safety aanbiedt voor zowel individueel ingeschreven cursisten als in-house groepen. Als examinator bij de SVPB is Henk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het afnemen van examens.

Feline Lindhout    
Feline is vanaf januari 2020 werkzaam bij IPro Safety. Met haar ruime kennis op het gebied van opleidingen is Feline mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement.  Zij is binnen IPro Safety verantwoordelijk voor de cursusadministratie en is tevens onze opleidingscoördinator.

Jolanda Trouwborst

Jolanda is parttime werkzaam voor IPro Safety. Zij is medewerkster opleidingen en verzorgt de onderwijs- en praktijkovereenkomsten, aanmeldingen bij de diverse betrokken organisaties, examenplanning en het contact met al onze cursisten over administratieve zaken.

Renate Baak 

Renate is parttime werkzaam voor IPro Safety. Zij is medewerkster opleidingen en verzorgt de onderwijs- en praktijkovereenkomsten, aanmeldingen bij de diverse betrokken organisaties, examenplanning en het contact met al onze cursisten over administratieve zaken. Renate is tevens verantwoordelijk voor de facturatie.

Tevens werken wij samen met een team van zelfstandige professionals (trainers/docenten) allen werkzaam in de beveiliging. Dit zijn allen experts op hun eigen vakgebied! Met deze vakmensen zijn wij altijd in staat alle opleidingen/trainingen actueel te houden!