Voor werkgevers

Het kan een uitdaging zijn om voldoende gekwalificeerde beveiligers aan te trekken. Heeft u gemotiveerde kandidaten zonder diploma? Dan leiden we ze graag voor u op. Doordat wij zelfstudie combineren met praktijkgerichte examentrainingen, hebben wij een hoog slagingspercentage.

Blokken-header

Wij zetten ons in voor uw succes

Bij onze opleiding hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met de cursisten en opdrachtgevers. We begrijpen dat zelfstudie niet voor iedereen de beste manier is om te leren. Daarom bieden we naast de zelfstudie ook klassikale examentrainingen aan. Het resultaat? De kwaliteit van onze afgestudeerde beveiligers is hoog waardoor het slagingspercentage ook hoog is. En daar zijn we best trots op.

Wij willen iedereen gelijke kansen bieden en alle cursisten goed opleiden. Daarom is het mogelijk om extra ondersteuning te krijgen. Als u voor Beveiliger N2 PRO kiest, krijgen medewerkers zowel persoonlijke begeleiding als klassikale theorielessen en themabijeenkomsten. Want iedereen verdient het om een waardevol diploma te halen en met vertrouwen aan de slag te gaan.
Samen bouwen we aan een veiligere toekomst!

OpleidingenNeem contact op
Ipro-Safety-over-ons-1

Traject op maat

Heeft u behoefte aan een aangepaste opleiding, bijvoorbeeld met extra certificaten of modules? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een traject op maat samenstellen op basis van uw wensen. In overleg kunnen we ook klassikale of incompany trainingen verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij ons ben je verzekerd van

Zelfstudie én klassikale examentrainingen

Zelfstudie én klassikale examentrainingen

Naast jouw zelfstudie gaan we samen aan de slag om het praktijkexamen voor te bereiden

Praktijktraining op examenlocatie

Praktijktraining op examenlocatie

Onze examentrainingen zijn op dezelfde locatie als jouw praktijkexamens

Binnen 1 jaar afgerond

Binnen 1 jaar afgerond

Bepaal zelf het studietempo en behaal uiterlijk binnen een jaar jouw diploma. Nog een voordeel: krijg gegarandeerd een stageplaats!

Hoog slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Door onze unieke aanpak heb jij bij ons grote kans om te slagen

beveiliger (1)
Swoosh Blok onder