Evenementenbeveiliging

IPro Safety heeft een klant die regelmatig betaalde stageplaatsen beschikbaar heeft. Praktijkervaring kun je o.a. op doen op locaties zoals  de AFAS Live , Ziggo Dome, Gelredome, AHOY en bij evenementen als Lowlands, Pinkpop, Guus Meeuwis, North Sea Jazz Festival, Koningsdag en nog veel meer!

Als leerling loop je – na een positieve uitslag van het selectiegesprek – stage bij het grootste evenementen beveiligingsbedrijf van Europa. Je maakt de organisatie van grote en kleine evenementen van dichtbij mee. Door actief mee te werken maak je kennis met alle aspecten van het beroep en zorg je ervoor dat gasten veilig en gastvrij worden ontvangen.

Naast je beveiligingswerkzaamheden ben je het visitekaartje van onze klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en val je op door je natuurlijke flair en klantvriendelijke houding. In deze functie is het belangrijk dat je te allen tijde een representatieve uitstraling hebt. Niet alleen door je klantvriendelijke houding, maar ook in je voorkomen.